Receptes | Saquets de porcella

Saquets
de porcella

17 hores |Mitja | Comensales4 persones

INGREDIENTS

1 porcella de Ca Na Paulina
1 paquet de pasta filo
1 ceba
1 porro
2 dents d'all
2 llimones
260 g d'espinacs frescs
100 g de bolets
100 g de panses
50 g de pinyons
80 g de mantega
40 g de sucre
120 ml de vi ranci
150 ml de vi Pedro Ximenez
500 ml de brou de carn
Sàpigues de porc
Cebollí
Farigola fresca
Fulls de llorer
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre

Aquest any, permet que la màgia de Nadal envaeixi la teva taula amb els nostres exclusius saquets de porcella. En aquesta temporada especial, aquesta carn és una elecció excepcional per a les celebracions, degut a la seva carn tendra i sucosa, i la seva capacitat de combinar-se amb diverses preparacions i maridatges.
En aquesta ocasió t'animem a submergir-te en l'esperit nadalenc mentre maceres la porcella amb all, llimona i un toc de vi brandy, creant una fusió de sabors que captura l'essència de la temporada. El farcit, compost per un sofregit de ceba, porro, all, espinacs i més, es barreja amb la porcella desfeta i brou de carn. Cada saquet, envoltat de capes cruixents de pasta filo, es converteix en una joia culinària llesta per deslumbrar a la teva taula festiva.
Des del forn fins a la teva taula, aquest plat és una celebració de sabors que farà que aquestes festes siguin realment especials.

Elaboració

  1. Esprémer el suc de les llimones i tallar un dent d'all en daus petits (brunoise).
  2. Untar la porcella amb una mica de sàpigues de porc en una safata de forn i incorporar la barreja anterior. Tapar amb film i macerar durant 12 hores a la nevera.
  3. Posar el forn a 200 °C.
  4. Tapar les potes de porcella amb paper d'alumini i afegir una mica d'aigua a la safata.
  5. Enfornar la porcella amb la pell cap avall durant 2 hores a 180 °C, regant de tant en tant. Donar-li la volta i coure durant 20-30 minuts més, sense regar la carn.
  6. Treure del forn, desossar la porcella i reservar amb els sucs de la cocció.
  7. Tallar la ceba, el porro, l'all i els bolets en daus petits (brunoise).
  8. Desfer la mantega en una paella i sofregir la ceba, el porro i l'all a foc mitjà. Salpebrar.
  9. Desglasar amb el vi brandy restant i pujar el foc.
  10. Incorporar els espinacs, els bolets, les panses i els pinyons. Barrejar i ofegar durant 5 minuts a foc mitjà.
  11. Afegir la porcella desfeta amb els seus sucs i el brou. Deixar coure durant 5 minuts més. Refredar.